PER DIRECT GEZOCHT: ENTHOUSIASTE STAGIAIR (M/V)

PER DIRECT GEZOCHT: ENTHOUSIASTE STAGIAIR (M/V)

Volya Films is een onafhankelijk productiebedrijf in Rotterdam. We (co-)produceren speelfilms, feature docs en animatie, veelal als internationale coproducties.

We bieden een fulltime stage aan voor een productieassistent. Voorwaarde is dat je studeert aan een Universiteit of een Hbo-opleiding volgt. We zoeken iemand die snel is en proactief; een harde werker bij wie kwaliteit voorop staat; iemand die gevoel heeft voor de actualiteit en liefde voor film. Goede beheersing van het Nederlands en Engels is een vereiste, andere talen een pré. Ervaring met Mac, Word, Excel is ook vereist.

Je taken zullen o.a. bestaan uit:
-productie-assistentie voor lopende producties
-assistentie (internationale) fondsaanvragen
-research
-assisteren pers, publiciteit en online distributie
-algemene assistentie & kantooradministratie
-updaten website & nieuwsbrief
-inzendingen naar filmfestivals

Stageperiode: minimaal 4 maanden fulltime

Wat bieden wij?
Een serieuze en gezellige werksfeer waarin je veel zal leren over de Nederlandse en internationale filmindustrie. Je zal met verschillende projecten (fictie en documentaire) in verschillende stadia te maken krijgen en zo kan je goed zien wat het inhoudt om een project van begin tot eind te ontwikkelen. Je werkt met ervaren producenten die hun kennis graag met je delen. Kortom, de perfecte stage voor een toekomstig producent en huidig filmliefhebber. De stagevergoeding is marktconform.

Reageren en meer informatie
Stuur je motivatiebrief en CV naar Fleur Knopperts: fleur@volyafilms.com